avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot intrerupe o pensie alimentara, primita in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot intrerupe o pensie alimentara, primita in urma unei hotarari ...

Cum pot intrerupe o pensie alimentara, primita in urma unei hotarari judecatoresti, din partea unui parinte care este in viata? Pensia ii este automat oprita din salariu si pentru ca m-am angajat ma asteptam sa nu o mai primesc dar aparent acest lucru nu s-a intamplat de la sine si as vrea sa o intrerup eu ca nu cumva sa trebuiasca sa platesc taxe la ANAF pentru ce o sa primesc in continuare.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:19, 2 Iunie 2021
Informați-l pe părintele dvs că v-ați angajat și nu mai trebuie să achite pensia de întreținere.
Pensia de intretinere ii este automat oprita din pensie fiind fost cadru militar.
Automat inseamna ca ati infiintat poprirea prin executor? Daca da, faceti adresa catre acesta depunand dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi si pensia alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Am primit aviz de executare (trei avize de exectutare) pentru datorii la banci. Sunte reale si le recunosc. Totodata sunt obligat prin hotarare ... (vezi toată discuția)
O întrebare despre poprirea pensiei alimentare de întreținere ... Vasile75 Vasile75 O întrebare despre poprirea pensiei alimentare de întreținere de către angajator. Angajatorul poprește Pensia Alimentara de întreținere minor din ... (vezi toată discuția)
Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)