avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mă aflu în ccc cu prelungire pe baza unui certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mă aflu în ccc cu prelungire pe baza unui certificat de handicap, ...

Mă aflu în ccc cu prelungire pe baza unui certificat de handicap, de la 2 la 3 ani, ce are o valabilitate de 12 luni. Certificatul expiră pe 23 .08. 2021, iar copilul face 3 ani în 18.09 și angajatorul ma informat că ar trebui să mă întorc la munca pe 23 august. Nu ar trebui să beneficiez de indemnizație până la împlinirea varstei de 3 ani ai copilului, adică până pe 18 septembrie, sau se suspendă dreptul odată cu expirarea certificatului. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
ARIAN09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 1 Iunie 2021
Daca certificatul de handicap este valabil pana la o data mai inainte de a implini copilul 3 ani atunci indemnizatia pentru CCC inceteaza la acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
In ce data trebuie sa ma intorc la munca in caz de prelungire cic la 3 ani? eueu961 eueu961 Buna ziua, am nevoie de raspuns de la dvs .Cand trebuie sa ma intorc la lucru in cazul in care am prelungire la copil pana la 3 ani?Certificatul de handicap ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)