avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contestatie la executare silită
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contestatie la executare silită

Contestatie la executare silită Contestatoarea Debitoare , se plange ca suma este prea mare , si cere expertiza contabila ???
Întrebare : se poate cere expertiza contabila într-un caz de executare silită .
Menționez ca am executat-o pe fosta soție, pentru ca nu a plătit pensia Minorului pe care ia la abandonat în Germania contestatoarea a lucrat în Germania : acum ia a făcut contestație la executare spunand ca suma este prea mare ? 18 luni 8,900 euro , problema se pune ca aceasta suma am calculat-o după Grila de la Düseldorf , După aceasta grila se calculează pensia de întreținere a unui minor în Regiunea Nord-westfalia germania .
și ia a cerut expertiza contabila dar ce fel de expertiza contabila ? deoarece Contestatoarea a lucrat în germania iar minorul a invatat tot în Germania .
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
Dan Mihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Sentinta inlocuita cu alta in timpul executarii. ce se va intampla? cuziamusia cuziamusia Buna ziua. Am considerat ca am primit pensii in cuantum minor pt fiu si la cererea facuta dupa ce fiul a implinit 18 ani sa incuviintat executarea in baza ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere omama omama Buna ziua,am divortat in 2012,dupa pronuntare instanta a decis ca minorul sa ramana la domiciliul tatalui,iar eu sa platesc o pensie de intretinere de 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Incuviintare poprire din motive excpuse gresit de executor/ulterior respinsa Mariaggg Mariaggg Buna seara. O sa incerc sa fiu succinta. Deoarece veniturile fostului sot fluctueaza destul de mult, pensia de intretinere a copilului deasemeni. El a platit ... (vezi toată discuția)