avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL Cod CAEN 8623 (Stomatologie) student
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL Cod CAEN 8623 (Stomatologie) student

Buna ziua! Doresc infiintarea unui SRL (Cod CAEN 8623 - Activități de asistenta stomatologica) insa abia in iulie 2022 voi deveni medic. Asa cum legea cere, voi apela la un medic care va reprezenta o treime (1/3) din consiliul de administratie. Doresc sa aplic pentru fonduri europene insa acestea cer ca reprezentantul legal de proiect sa fie asociat unic/ asociat majoritar/ administrator/ PFA, titular II, membru IF. Pot sa infiintez srl astfel incat sa fiu asociat majoritar/ administrator unic? Ce imi recomandati sa fac? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 16:05, 2 Iunie 2021
sa solicitati serviciile unui contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cod caen 8621,8622,8623 circotasa circotasa Buna ziua ! Doresc sa infiintez un SRL pe clinica privata avand codurile CAEN 8621,8622 si 8623. Intrebarera mea este daca asociatul si | sau ... (vezi toată discuția)