avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Numirea persoanei care acorda viza CFP in cadrul ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Numirea persoanei care acorda viza CFP in cadrul institutiei.

Buna ziua, conform Legii 133/2021 conducatorul raspunde daca nu are acordul pentru numirea persoanei care acorda viza CFP in cadrul institutiei, daca in cadrul instiutitiei exista deja o persoana nominalizata sa acorde viza CFP, mai este necesar sa se refaca decizia de numire pentru aceasi persoana pentru acordul primariei conform Legii? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

viza cfp bună ziua! va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat, o îndrumare, ... Marya1987 Marya1987 Bună ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat, o îndrumare, orice. Am fost angajata într-o primărie de comuna in funcția de inspector debutant ... (vezi toată discuția)
Viza cfp dana81 dana81 Buna ziua. Viza CFP la o primarie poate fi luata de catre o pesoana angajata pe durata determinata? Mentionez ca persoana inlocuieste o angajata aflata in ... (vezi toată discuția)
Incetare raport de serviciu prin acordul partilor DeaC DeaC Din mesajele citite pe acest forum, in caz de incetare raport de serviciu prin acordul partilor nu este necesar preavizul. Cu alte cuvinte, pot sa cer ... (vezi toată discuția)