avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara Daca am facut impreuna cu sotul un credit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara Daca am facut impreuna cu sotul un credit ipotecar, ...

Buna seara
Daca am facut impreuna cu sotul un credit ipotecar, eu fiind codebitor mai putem face la notar actul pentru separarea de bunuri???
Multumesc

Alte discuții în legătură

Lichidarea comunitatii de bunuri apartament ipotecat Mihaela20140 Mihaela20140 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar impreuna cu sotul meu prin care am cumparat un apartament. Anul acesta am divortat si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar in timpul casatoriei fara implicarea sotului CristinaPX CristinaPX Buna ziua! As avea rugamintea de a ma lumina in legatura cu urmatorul subiect: doresc sa achizitionez o locuinta prin intermediul unui credit ipotecar; cum ... (vezi toată discuția)
Act de partaj si statut codebitor/garant Noiela Noiela Act de partaj si statut codebitor/garant Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri. Am divortat de fostul sot in anul 2019. Actul de divort l-am ... (vezi toată discuția)