avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren in instanta

Un teren mai mare, cu 8 proprietari, fiecare avand cote parti egale, se poate dezmembra in instanta si ulterior sa rezulte parcelele dorite? Aceasta intrebare o pun din cauza ca primaria refuza sa dezmembreze pe rand(adica in 3 parcele si ulterior iar in 3) acest teren cu motiv ca trebuie elaborat PUZ, in coditiile in care terenul mare a rezultat in urma unei dezmembrari in 3.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare succesiva teren intravilan Jenny2020 Jenny2020 Am dezmembrat un teren intravilan in 3 parcele, una din ele avand rolul de drum de acces. Pe fiecare din cele doua parcele ramase, am vrut sa le dezmembrez in ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren in 3 parcele, primaria ma obliga sa fac puz Darius98 Darius98 Buna ziua! Acum doi ani am achizitionat un teren de aprox. 7800 mp si l-am dezmembrat prin CU in 3 parcele, partea din spate teren industrial, a doua parcela ... (vezi toată discuția)