Buna ziua! Am cumpărat in 2013 un teren de 500 mp, după cumpărare am aflat ca acest teren este traversat de cablu electric pt a ajunge la contorul vecinului, un aranjament făcut între el si eon pt a cheltui mai putin si pt a nu mai plăti un stâlp de electricitate. De atunci, fiind vecini m-am tot rugat de vecinul meu sa-si rezolve problema, pt ca eu nu pot construi nimic pe acel teren, fiind împiedicată de acele cabluri electrice. Acum , când m-am hotărât sa merg la un avocat, vine cu un act parafat de un notar public, prin care fosta proprietara era de acord cu aceasta lucrare. Fosta proprietara susține ca ea nu a fost niciodată la notariat pt a semna asa ceva si ca este dispusa sa declare oriunde asa ceva. Ea susține ca doar i-a dat voie sa folosească curent de la ea, pt cateva lucrări, el neavând la momentul respectiv. Am făcut sesizare si la eon si mi s-a spus ca trebuie sa-i pun eu stâlp vecinului, pt ca eu am făcut sesizarea. Ce pot face ca vecinul sa-si ia cablul de pe terenul meu?