avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Am un proces civil la o Judecătorie ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Am un proces civil la o Judecătorie ca obiect :acțiune ...

Buna ziua!Am un proces civil la o Judecătorie ca obiect :acțiune in răspundere delictuală.In mare pârâtul este DIRECȚIA GENERALĂ RESURSE UMANE din M.A.I pentru ca mi au pierdut un dosar de candidat ,încălcându-mi dreptul de a candidă la un concurs,eu trecând problemele eliminatorii.Judecătoria mi a dat a 3 a oară amânarea pronunțării.V ați mai întâlnit cu aceasta situație sau ceva asemanator,ca nu știu la ce sa ma pot aștepta și sunt tareee curios.Va mulțumesc pentru atenție!
Sa nu credeti ca influențează cineva dosarul dvs având în vedere instituția chemată ca parata.A devenit aproape o regula chiar si in cazurile banale ca din comoditate,lene,volum mare de munca să se amână pronuntarile de 2,3 ori sau chiar mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma poate lămurit și pe mine cineva cu privire la ... Aliinadrc66@gmail.com Aliinadrc66@gmail.com Buna ziua, ma poate lămurit și pe mine cineva cu privire la un divorț prin acordul părților,am mers la judecătorie am depus actele ne-am dat acordul l-au ... (vezi toată discuția)
In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 ... nrobert13 nrobert13 In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 zile, iar totalul amânărilor nu poate depasi 15 zile, din cate am inteles eu. Este NORMAL ... (vezi toată discuția)
Amana pronuntarea pyanystul pyanystul Amana pronuntarea Buna ziua, va rog sa ma ajutati.Am un proces cu Anaf pentru anularea unei amenzi de tip PLF(amenda care a fost si platita initial si ... (vezi toată discuția)