In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 zile, iar totalul amânărilor nu poate depasi 15 zile, din cate am inteles eu. Este NORMAL /LEGAL sa fie 2 amânări de 14 zile? Este vorba despre un proces de granituire foarte clar!
In cazul in care nu este legal, ce cai de sesizare am la dispozitie?
Multumesc
Amânarea pronunțării a devenit o regula generala ,iar amânarea pt 4,,5 ,6 termene nu mai uimește pe nimeni.Atat timp cât nu exista sancțiuni prevazute ,volum mare de munca,lipsa personal și o comoditate a unor magistrați fenomenul va continua.In urma cu 20 de ani o amânare a pronunțării ne punea pe gânduri ca avocați,consideram ca speta e complexa sau judecătorul nu e lămurit.Acum a devenit o moda printre magistrați și în cauze banale..
E cam trist cand si oamenii care ar trebui sa faca dreptate, cauta portite. Pe de alta parte, faptul ca legiuitorii habar n-au sa faca legi, nu ma mai mira deloc. Cum e posibil sa faci o lege fara sanctiuni? ce rost mar are legea?
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)