In proportie de 99,98% , dupa mine, Ynocentta are perfeca dreptate. O vina apartine atat comitetului cat si administratorului pentru ca si ei trebuie sa observe starea cladirii si a instaltiilor . Ori n-au facut-o, ori n-au vrut s-o faca.
Acum dintre proprietarii ultimului etaj, a facut macar unul ,o sesizare, in scris si cu numar de inregistrare, catre conducerea asociatiei? Daca da, au primit si raspuns? Si daca nu s-a rezolvat problema se poate merge mai departe cu o noua sesizare catre primarie, compartimentul "Disciplina in constructii" , sau se poate adresa si Inspectoratului de stat in constructii.
Legat de reparatii, L196/2018 obliga strangerea unui fond de reparatii. Si daca aici se gandeste"social"( stii ca sunt amarati, etc....)si se strange cate 5 lei lunar, s-ar putea sa faceti reparatiile cand n-o mai fi blocul. Cea mai mare parte a proprietarilor "zice" : m-am mutat la bloc lasa ca se ocupa conducerea asociatiei. Ca si cum conducerea asociatiei ar avea munti de bani, iar noi, proprietarii, o sa platim cand om avea.
Din pacate, din ce in ce mai des, responsabilitatea proprietarilor consta in ceea ce exista dupa inchiderea usii apartamentului lor. Restul....."nu ma intereseaza" !!! Cam asa se intampla in zilele noastre. Casa-i a mea dar s-o repare altii, ca eu n-am bani de asa ceva. Eu am probleme MARI....
Solicitati o adunare generala extraordinara, si schimbati conducerea. Daca comitetul nu vrea sa organizeze adunarea generala, atunci un grup de proprietari, membri ai asociatiei, si care impreuna cumuleaza cel putin 20% din cota indiviza a blocului, pot convoca adunarea generala. ATENTIE!!! Se pune afis cu ordinea de zi, cu numele, prenumele si semnatura celor care au convocat adunarea generala. Nu uitati de convocator.
~ final discuție ~