avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Va rog sa imi spuneti cat timp se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Va rog sa imi spuneti cat timp se păstrează,actele ...

Bună ziua.Va rog sa imi spuneti cat timp se păstrează,actele angajaților (state de plata,acte ale lor etc)La resurse umane.Ce lege si ce anexă.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 4 Iunie 2021
Legea 81/1991 art 25(1)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.25 din Legea nr.82/1991, modificata si completata, legea contabilitatii, registrele de contabilitate si documentele justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara, se pastreaza in arhiva societatilor comerciale/altor persoane juridice care au obligatia sa conduca contabilitatea financiara, timp de 10 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, cu exceptia statelor de salarii care se pastreaza timp de 50 de ani.

Dosarele personale, 75 de ani de la crearea lor - anexa 2 din Legea 16/1996
Bună ziua,
Mi-ai scris in raspuns ca actele angajaților si statele de plată se păstrează 50 respectiv 75 ani..,dar am o nelămurire. E vorba de anexă 2 sau 6 a legii arhivelor?Multumesc
anexa 2 din Legea 16/1996

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul legal de pastrare acte salarii Isabela68 Isabela68 Imi poate spune cineva care este timpul legal de pastrare a actelor de salarii? Si ma refer aici nu numai la statele de salarii, care se pastreaza 50 de ani. ... (vezi toată discuția)
Arhivarea societatilor comerciale Romică Stoica Romică Stoica Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Care sunt termenele de arhivare a documentelor unei societati comerciale, pentru ca pe Legea 16/1996 nu se prevad ... (vezi toată discuția)
Legea contabilitatii actualizata amalianeag amalianeag Ma ajutati cu Legea contabilitatii actualizata? Ma intereseaza in mod special termenele de pastrare a documentelor justificative si a registrelor de contab, ... (vezi toată discuția)