avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontarea cheltuielilor cu naveta a cadrelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontarea cheltuielilor cu naveta a cadrelor didactice se face ...

Decontarea cheltuielilor cu naveta a cadrelor didactice se face dupa Instructiunea nr.2/2011 sau dupa HG nr.569/2015? Ambele sunt in vigoare.....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 4 Iunie 2021
Hotărârea Guvernului nr. 569/2015 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat.
Deci,Instructiunea nr.2/2011 nu mai e valabila?
In opinia mea, nu ar mai trebui sa fie luata in considerata ... HG este act normativ superior Instructiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos,sa imi spuneti: -care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice; -daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare de guvern cataleata cataleata Buna ziua, In luna iulie s-a dat Hotararea Guvernului nr. 569/2015 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la si ... (vezi toată discuția)
Deconare naveta inspectori scolari iulius62 iulius62 Buna ziua, Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii ... (vezi toată discuția)