avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In 1999,uscătoria scării a fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In 1999,uscătoria scării a fost schimbată in spațiu ...

Buna ziua! In 1999,uscătoria scării a fost schimbată in spațiu comercial .Din 2016 cei care au închiriat spațiul plăteau și impozitul . De la începutul anului nu a mai fost închiriat și am plătit noi impozitul pe anul asta.Întrebarea mea este: trebuie sa facem schimbare de destinație (spațiu comercial in uscătorie ) sau ...? Unde trebuie sa mergem și ce sa facem.Nu vrem sa mai închiriem spațiul . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:29, 4 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suspect cum a fost schimbata destinatia partii comune condominiu

Atat timp cat spatiul in discutie nu mai face obiectul unui raport juridic contract de locatiune,legal ar fi ca asociatia d epropretari sa desfasoare demersuri la autoritati primarie,ANAF pentru schimbarea destinatiei in parte comuna condomiu si stopare achitare sume la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei proprietatii comune pentru asociatii de proprietari alexberi alexberi Schimbarea destinatiei proprietatii comune este reglementata de Articolul 36 din Legea 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea destinatiei uscatoriei de la parterul unui bloc. Un proprietar care are o firma vrea sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu Darie1 Darie1 Buna ziua! Detin un spatiu in sectorul 3 care in acte este trecut ca, spatiu de depozitare. Il pot inchiria ca, spatiu comercial, atelier de lucru sau punct ... (vezi toată discuția)