avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere spatiu

Buna ziua! Detin un spatiu in sectorul 3 care in acte este trecut ca, spatiu de depozitare. Il pot inchiria ca, spatiu comercial, atelier de lucru sau punct de lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:26, 12 Iunie 2013
Sigur ca da. Trebuia schimbata destinatia daca avea destinatia de locuinta. Spatiu de depozitare reprezinta de fapt spatiu comercial.
Spatiul in discutie se afla in imobil de locuit in comun,dupa cum ati inteles sa alegeti sectiunea de publicare topic?
Daca este spatiu in imobil de locuit in comun,acesta poate avea statut privat sau parte comuna
Daca este parte comuna spatiul poate face obiectul unui contract de locatiune sau concesiune pe diferite perioade timp 7,25,49,99 ani
Daca este spatiu proprietate privata schimbarea destinatiei din locuinta in spatiu comercial/
depozit ,se poate realiza numai cu acordul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in 1999,uscătoria scării a fost schimbată in spațiu ... giagi giagi Buna ziua! In 1999,uscătoria scării a fost schimbată in spațiu comercial .Din 2016 cei care au închiriat spațiul plăteau și impozitul . De la ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Stadva Stadva Doresc sa subinchiriez un spatiu comercial . In contractul de inchiriere nu este nicio mentiune privind dreptul sau interdictia chiriasului de a subinchia . In ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la ... Drlauracristescu Drlauracristescu Bună seara! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul unui bloc, trebuie acordul tuturor vecinilor din acel bloc? Sau doar cei pe verticală, ... (vezi toată discuția)