avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe ...

Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe camera de supraveghere , cu un minor care fura ceva din magazin , pe facebook ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:41, 23 Iunie 2021
Cred ca nu este legal. Parca mai era un caz cu un hot prins ca a furat ceva din magazin si hotul a primit 18 000 Euro daune pentru violarea privacy.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asa este. Unde sa ajuns. Hotii trebuie premiati in loc sa-i puna in piata publica cu o pancarda sa fie expusi oprobriului public.
Pe Facebook nu trebuie să postați, dar puteți preda înregistrarea la poliție.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
POMPILLIA, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


dodoambra a scris:

Da, asa este. Unde sa ajuns. Hotii trebuie premiati in loc sa-i puna in piata publica cu o pancarda sa fie expusi oprobriului public.

În primul rând, nu mai suntem în Evul Mediu, când justiția se făcea în piața publică. În al doilea rând, ați auzit vreodată de prezumția de nevinovăție? Nicio persoană nu este vinovată până când nu există o sentință definitivă în acest sens.
Acele poze trebuie predate la poliție, nu făcute publice.

florinm. a scris:



În primul rând, nu mai suntem în Evul Mediu, când justiția se făcea în piața publică. În al doilea rând, ați auzit vreodată de prezumția de nevinovăție? .......

Sunt curios cum ati reactiona daca v-ar prada hotii si i-ati vedea, dar sa va spuna ca deocamdata fiind prezumtia de nevinovatie , nu patesc nimic.... mai incolo, poate peste vreun an daca.... o sa fie pedepsiti cu suspendare...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
dodoambra, utilizator

Alte discuții în legătură

Defaimare pe facebook kiko33 kiko33 am preluat o poza de la cineva si am etichetat canibal acum vrea sa ma dea in judecata ce mi se poate intampla ? poate cere daune morale? (vezi toată discuția)
Afișarea pozei hoțului pe geamul magazinului veronicapetrescu veronicapetrescu Daca o persoana sustrage un produs dintr-un magazin,iar seful magazinului doreste sa-i posteze pe geamul magazinului poza si numele faptuitorului,patronul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , va rog să mă ajutați cu un sfat, soția m a înșelat ... Alexstan61 Alexstan61 Bună ziua , va rog să mă ajutați cu un sfat, soția m a înșelat și am făcut un screenshot cu telefonul ei și mi am trimis poza după care am postat o ... (vezi toată discuția)