avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime Romtelecom. Bună ziua, Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime Romtelecom. Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință ...

Bună ziua,
Am și eu o întrebare :
Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul Romtelecom.
Romtelecom nu mai exista juridic(, am găsit o adresa a Telekom care ne spune noua, foștilor angajați ca ne pot ajuta cu aceste informații)
Am trimis documentele cerute pe mail și telefonic mi s-a spus că procesarea acestor documente durează destul de mult - în jur de 3 sau 4 luni și au și un tarif- între 300 și 900 de lei. Vreau sa va întreb deoarece nu mi se pare o suma deloc mică dacă acest lucru este legal, ei având întreaga arhiva a angajaților Romtelecom sa perceapă comision de acordare a adeverinței care pentru mine este foarte importantă.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 23 August 2024
Am lucrat la tekekom Buzău între anii 1980-2005,am primit Decizia de pensionare,nu mi s-a luat în calcul adeverința cu sporurile de ore suplimentare, spor de tura și alte compensații care au fost introduse în salariu și care au fost impozitate și reținut CAS.
Aș dori să iau legătura cu serviciul de Resurse umane.
Mulțumesc!
Ce sa va faca serviciul de resurse umane ? A gresit adeverinta ?
Cum pot obtine adeverinta de vechime am lucrat la romtelecom in perioada 90 2013 avand in vedere ca romtelecomul sa desfintat.multumesc anticipat
Am.lucrat 18 ani la Romtelecom Tecuci as vrea o adeverinta pentru grupa a 2 a pentru pensie unde o pot gasi?

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Acte pensionare buna ziua, in urma cu cateva zile am solicitat unei firme de ... andrei64 andrei64 Buna ziua, In urma cu cateva zile am solicitat unei firme de arhivare, informatii privind modalitatea de a intra in posesia actelor necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cartea de munca,am lucrat la romtelecom bacau din ... cipca toma cipca toma am pierdut cartea de munca,am lucrat la Romtelecom Bacau din 1978 pana in 2003,vreau sa fac dosarul de pensie,caut un nr de telefon de la ahiva sau adresa ,ma ... (vezi toată discuția)