avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Ma aflu in urmatoarea situație : ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Ma aflu in urmatoarea situație : locuiesc la curte ...

Bună seara ! Ma aflu in urmatoarea situație : locuiesc la curte și am vecinul care depozitează toate resturile menajere, gunoiul de la păsări,etc ( acolo el creste rame) chiar în hat cu mine. Aș dori să fac un gard ,ca acum este unul provizoriu din tablă, dar nu pot turna o bordură din ciment, deoarece daca desfaci acea tablă cade mormanului de gunoi la noi, deoarece nivelul solului la el e mai înalt cu aproximativ 50cm. acesta fiind depozitat în ani. Doresc să-mi spuneți care e distanta minimă între vecini fără a depozita aceste resturi menajere. Multumesc si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, când am cumpărat casa acum mulți ani am cumpărat-o ... Emanuel Mario Emanuel Mario Bună ziua, Când am cumpărat casa acum mulți ani am cumpărat-o cu garduri de jur împrejuri deja construite. Acum 2-3 ani împreună cu vecinul meu am ... (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)