Bună ziua! Sunt profesor în cadrul unei școli gimnaziale din mediul rural. In luna aprilie a acestui an am inceput activitățile remediile din cadrul proiectului de tip Școală după Școală derulat prin Ministerul educației. Acum in data de 4 iunie s- au adus spre semnat contractele individuale în care apare faptul că acest contract încetează în 31 august 2021. Eu nu doresc sa continui activitatea și în vacanță ( iulie- august). Ar trebui sa- l semnez pentru a beneficia de banii obținuți pe orele efectuate. Intrebarea mea e daca pot face o cerere către conducerea școlii prin care îmi anunț demisia începând cu 1 iulie? Menționez că nu am fost plătiți până acum iar în contract este stipulat faptul că salariul este de 100 Ron brut pe oră și limita max. a orelor de efectuat este de 60 ore pe luna. Voi putea beneficia de plata orelor efectuate până acum? Va mulțumesc!
Puteti face o cerere către conducerea școlii prin care va dati demisia începând cu 1 iulie. Insa atentie, demisia poate fi cu sau fara preaviz .
Angajatorul este obligat sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.