avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Functionar Public in Incompatibilitate ?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Functionar Public in Incompatibilitate ?

Buna seara!
Daca sunt Functionar Public intr-o Primarie pe Fond Funciar, exista vreo posibilitate legala sa lucrez si ca angajat part-time sau asociat/administrator intr-o societate care se ocupa de organizarea de evenimente(nunti, botezuri,petreceri..) ca si DJ ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mircea.popa , utilizator 21:53, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
art.96 alin.1 teza a II-a din Legea 161/2003 : Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special, potrivit fișei postului.

In speta, raspunsul este da.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
O mica nelămurire mai am, pot sa lucrez doar ca și angajat sau pot sa fiu si administrator al firmei?

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public vreau sa infiintez un ii sau pfa dragos1974 dragos1974 Buna ziua! Lucrez ca functionar public in functia de inspector casier la Trezoreria unei Directii Judetene de Finante.Intrebarea mea este daca pot infiinta ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat srl , angajare functionar public la finante publice mihaelasidonia mihaelasidonia Buna seara, Sunt administrator si asociat (50%) al unui SRL. Ma pot angaja ca functionar public de executie ? multumesc, (vezi toată discuția)
Angajare part time functionar public la un agent economic dorina raluca dorina raluca Buna ziua, sunt functionar public - lucrez intr-o agentie de mediu, salariul fiind foarte mic, as dori sa-mi mai iau un job part time de exemplu de femeie de ... (vezi toată discuția)