avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am cumparat o casa anul trecut si la notar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am cumparat o casa anul trecut si la notar s-a scris ...

Buna ziua. Am cumparat o casa anul trecut si la notar s-a scris ipoteca legala. Termenul de plata era pina in luna octombrie. Dar avind probleme nu am avut cum s-a ii platesc, datoria fiind de 15000 din care i-am platit 5100.In luna ianuarie anul in curs m-a dat in judecata executor silit si mi-a pus poprire pe contul bancar si masina pe care eu am vindut-o anul trecut. Acum citeva zile am primit iar somatie executare silita pe casa. Am termen 15zile. Din aceasta suma care o am de 9900 pot s-a ii platesc doar 5000 dar in a 16 si de la somatie. Atunci ma va imprumuta niste persoane. Cum pot proceda? Daca ii voi trimte acesti bani dupa 15zile adica a 16zi? Se poate s-a mai faca executare silita pe casa. Pentru ca au facut pe casa,nu pe altceva.Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Urgent! camy20 camy20 in urma cu un an de zile am luat cu imprumut suma de 30000 euro,pt o ruda apropiata.am luat acest imprumut pe baza unui contract notarial cu titlu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa scoaterea la licitatie a apartamentului. mire1968 mire1968 In urma unui credit garantat cu ipoteca din cauza mai multor motive , nu am mai reusit sa platim ratele si apartamentul a fost vindut la licitatie cu o suma ... (vezi toată discuția)