avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.In anul 1992 cand a murit Mama sora cea mica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.In anul 1992 cand a murit Mama sora cea mica a mamei ...

Buna ziua.In anul 1992 cand a murit Mama sora cea mica a mamei repede a facut Nu stiu cum a reusit repede sa ne pacaleasca imediat dupa inmormantare sa semnez eu si fratele meu un Document referitor la casa de la tara Cä cedam parte a mamei.fara sa Avem o paine din parte a Ei.(macar asa Cä a aprofitat imediat de noi find in doliu si necunostinta de cauza ce semnam atunci .De curand am facut caz amandoi cum am fost päcäliti).intrucat se crede mare doamna dupa de a murit bunica probali a vindut casa de la tara cred Cä facand aceeasi lucru cu celelalte surori.intrebarea Mea Este Mai pot face ceva acuma dupa 29 ani.avand in vedere Cä a aprofitat de noi fara sa fi avut un consiliu judiciar sau tatal in cunostinta de cauza ?multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire Gabriela Aktan Gabriela Aktan Buna seara , cu 4 ani in urma mama mea a decedat ea a locuit împreuna. Cu actualul ei sot Timp de 20 de ani in concubinaj si inainte cu doi ani de a deceda ... (vezi toată discuția)
Mostenire alexacris alexacris buna ziua , mama mea a avut un hectar de teren agricol la tara , in vara m a imputernicit pe mine cu procura facuta de un notar ca sa vanda acest teren,vreau ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu uzufruct viager ContSters215676 ContSters215676 Buna ziua, Permiteti va rog o intrebare referitor la un contract de v/c cu uzufruct viager. Doi batrani pe care ulterior am descoperit ca o cunosteau pe ... (vezi toată discuția)