Certificat de grefa.
Buna ziua, am depus contestatie pt Procesul verbal primit in care mi s-a suspendat permisul 30 zile.
Nu am cerut sa mi se elibereze certificat de grefa pt ca nu am nevoie de masina in aceasta luna si nu stiu daca o sa castig.
Intrebarea mea este : Pot sa ma duc la Politie ,pe Udristei din cate am inteles , ca sa imi iau permisul dupa ce imi expira perioada de suspendare de 30 zile? Chiar daca eu sunt in timpul unui proces?
Mentionez ca la data de azi nu s-a inceput procesul, abia am facut contestatie.
Ce ma sfatuiti sa fac?
De la data introducerii contestației măsurile dispuse prin pv de contravenție sunt suspendate,nu conteaza ca procesul a inceput sau nu.Este posibil să fie suficient si un extras de pe portalul instantelor in care apare nr de dosar,părțile, obiectul cauzeisau , ,,clasicul"certificat de grefa.
Buna ziua,
multumesc pt raspunsul rapid.
Pe mine nu ma intereseaza sa imi iau permisul acum, ci nu stiu daca din cauza contestatiei facute mi se da sau nu permisul dupa ce trec cele 30 zile care le am primit . Politistul mi-a spus ca ma pot duce cu acea hartie care mi a dat o sa imi ridic permisul dupa ce trec cele 30 zile, dar eu intre timp am facut contestatie la PV primit. Aici sunt eu nelamurita. Stiu ca o data facuta contestatia se suspenda toate masurile, dar daca procesul va dura mai multe luni ce se intampla cu permisul de conducere ?