avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva ...

Salut,
Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la firma de recuperare a creditului tinand cont ca intentionez sa imi fac pe numele meu si nu vreau sa am surprize neplacute sa imi traga din cont toti banii??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:12, 6 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
patrimoniul firmei nu are legatura cu cel al persoanei fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma persoana fizica cu datorii la banca GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ariadna84 ariadna84 Am o societate de transport marfa cu o datorie de 10000 de lei la finante,ca urmare s-a cerut dizolvarea societatii prin instanta.Firma nu are bunuri ... (vezi toată discuția)