avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma persoana fizica cu datorii la banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma persoana fizica cu datorii la banca

Salut,
Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la firma de recuperare a creditului tinand cont ca intentionez sa imi fac pe numele meu si nu vreau sa am surprize neplacute sa imi traga din cont toti banii??
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:07, 6 Decembrie 2015
Faptul ca aveti datorii in calitate de persoana fizica nu va poate impiedica sa va deschideti o firma. Si nici nu va poate executa bunurile sau banii societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva ... V1234G V1234G Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de ii mihaivagauna mihaivagauna buna ziua, va prezint situatia mea: am contul de la banca blocat de catre o agentie de recuperare debite. am de returnat 4000 euro. am si poprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)