avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cu uzufruct Sunt căsătorită cu soțul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cu uzufruct Sunt căsătorită cu soțul meu se 17 ani, s-a întocmit un ...

Sunt căsătorită cu soțul meu se 17 ani, s-a întocmit un contract cu uzufruct de către părinții lui doar in favoarea lui. Eu am doi copii din prima căsătorie și el doi copii din prima căsătorie, casa a fost casă batraneasca, împreună am făcut credite și am adus-o la standarde foarte bune. Copii toți au casele lor. Soțul meu este acum foarte bolnav in condițiile unui deces pot fi dată afară din locuință? Ce document putem face acum pentru a-mi asigura un acoperiș deasupra capului? Menționez că soacra trăiește, socrul meu a decedat. Contractul cu uzufruct are 17 ani.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 17:20, 5 Iunie 2021
Bună ziua,

Dați detalii despre contract. E doar de uzufruct pentru soțul dvs. sau e de donație pentru soțul dvs. și uzufruct pentru părinții lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori imobil al unui parinte casatorit a doua oara sourcherry31 sourcherry31 Buna ziua ! Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu impreuna cu sotia sa din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Uzufruct partaj dea7823 dea7823 sotul meu a mostenit in92 de la parinti casa cu gradina aferenta acesteia.in2004 ne-am casatorit si ne-am mutat acolo.soacra traieste si acum,cu noi,nu avem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie 2 adulti si 2 copii. locuim de 12 ani ... morosa morosa BUNA ZIUA.Suntem o familie 2 adulti si 2copii .Locuim de 12 ani cu soacra care a dobandit casa de la parinti ei cu contract de vanzare cumparare.La inceput ... (vezi toată discuția)