avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate. Buna ziua. Actiunea dateaza din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate. Buna ziua. Actiunea dateaza din anul 2007, cu hotarare judecatoreasca ...

Buna ziua.
Actiunea dateaza din anul 2007, cu hotarare judecatoreasca in 2008.
In fapt sunt in dilema ca nu stiu cum sa interpretez aceasta hotarare, sau aceasta situatie.
In fapt reclamantul cere prin acest proces sa i se recunoasca dreptul de proprietate a unui imobil(compus in regim demisol-parter-etaj1-pod), pe care paratul(y) era obligat conform contractului de v/c , sa il indeplineasca.
In timpul procesului reclamantul, pe langa acest contract de v/c(facut pentru etajul1) cere si 1/2 din pod si demisol, au facut o intelegere, in sensul ca paratula facut la notar predarea etajului, si un proces verbal, scris de mana in care e de acord si cu 1/2 din pod si demisol.
In aceasta situatie ,tribunalul respinge aceasta actiune ca ramasa fara obiect.
Dupa un timp paratul nu recunoaste acest proces verbal.
Intrebarea mea ar fi cum sa inteleg eu aceasta situatie, daca nu s-a facut nici un act notarial reclamantul poate fi considerat coproprietar sau nu pe 1/2 din pod si demisol.?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii corbumihai corbumihai Buna ziua. Am o problema care consta in faptul ca mai am un frate iar tatal nostru a decedat lasand o locuinta compusa din subsol parter si pod, etajul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intrebarea mea ar fi urmatoarea. daca o casa in regim ... corbumihai77 corbumihai77 Buna ziua. Intrebarea mea ar fi urmatoarea. Daca o casa in regim de parter si etaj, cu demisol si pod inalt ,construita in 2007, are utilitatile la demisol, ... (vezi toată discuția)
Art. 1119 cod civil corbumihai77 corbumihai77 Buna ziua. In speta, lucrurile stau cam asa, Tatal (divortat)- a decedat, si suntem 2 mostenitori, In ultimii ani de viata , tata a contruit o casa, si cum ... (vezi toată discuția)