avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru o placa armata grosime 10 cm aplicata direct pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru o placa armata grosime 10 cm aplicata direct pe sol , ...

Pentru o placa armata grosime 10 cm aplicata direct pe sol , fara fundatie , pe o suprafata de 30 mp, pe care sa ridic pereti din lemn pentru compartimentare magazie de lemne , WC curte , terasa deschisa , imi trebuie autorizatie de constructie ?

Alte discuții în legătură

Impozitare etaj lemn marco07 marco07 Salutare tuturor, Am ridicat un etaj din structura de lemn peste o casa de caramida veche, deja existenta. Atat in autorizatie cat si in procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de construire pvstefanes pvstefanes Am o casa nou construita si intabulata intravilan pe un teren aferent de cca 4000 mp. pe care mai exista o constructie utilitara (bazin de colectat fructe), ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)