in urma cu 2 saptamani am avut un accident rutier de care am fost vinovata. In accident au fost implicate 3 masini; a mea si alte 2 care erau parcate. Eu am intrat intr-o masina parcata iar aceasta la randul ei a ricosat in cea din fata. Am mers la politie unde s-a incheiat PV dupa care le-am dat celorlati polita RCA. Cei de la Groupama, unde am incheiat RCA-ul nu vor sa despagubeasca decat prima masina. In cazul in care pagubitul ma da in judecata, ce trebuie sa fac?
Multumesc
Interesanta logica a celor de la Groupama. Avand in vedere ca celelalte doua autoturisme au fost avariate din cauza dvs. asiguratorul trebuie sa plateasca despagubiri pentru ambele autoturisme. Bineinteles in limitele legale. Solicitati asiguratorului, in scris, motivatia pentru care despagubeste un singur autoturism. In functie de raspuns actionati in continuare.
Atat in p.v. de la politie, cat si in formularele de avizare a daunei completate de pagubiti, se specifica fiecare autovehicul implicat in accident, pagubele constatate, precum si vinovatul.Asiguratorul RCA este obligat sa calculeze/despagubeasca toate daunele provocate.In cazul in care pagubitul va deschide actiune, veti chema in garantie pe asigurator, care fa fi obligat de instanta sa plateasca dauna.
Dauna rca auto
nutzzu
Buna seara.In data de 21.12.2010 ,la un bloc vecin a avut loc o explozie in urma careia auto proprietate care era parcat langa imobilul respectiv,a suferit mai ... (vezi toată discuția)