avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită tardivitate contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

tardivitate contestatie executare silita

Buna ziua,
Am depus o contestatie la executare, insa dupa termenul de 15 zile.Problema este ca eu nu am fost acasa si am fost anuntata de administratora ca am un plic, dar nu in cutia postala ci in tavita cu pliante.Nu mi-a spus decat numele executorului, fara a-mi comunica data de pe plic. Am luat legatura cu executorul care mi-a transmis actele prin email prin agentul sau procedural - eu am trimis e-mail pe adresa executorului de pe plic, executorul a redirectionat acel email catre agentul procedural - aceste acte sunt la dosar. Numai ca nu exista la dosar si dovada(e-mailul) prin care agentul procedural mi-a comunicat actele.
Am depus contestatie la executare raportat la data comunicarii prin e-mail. Am cerut ca dovada depunerea de catre executor la dosar a e-mailului de comunicare prin agentul procedural, insa judecatorul nu a dat curs cererii mele.
Instanta a respins contestatia ca tardiv depusa.
In acest caz, pot depune apel si sa cer aularea tardivitatii raportat la lipsa dovezii comunicarii prin email si respingerea cererii de catre judecator a depunerii a cestei dovezi?

Pot in apel adauga alte motive cum ar fi clauzele abuzive?

Daca nu, pot cere prin alta cerere de actiune in constatare inopozabilitatea cesiunii de creanta.
Va rog un raspuns la problemele ridicat, am platit o suma mare avocatului , desi am poprire, nu imi mai permit si in apel.

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Mai pot solicita repunerea in termen? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am primit o contestatie la executare, dar eu nu eram in localitatea de domiciliu. Am aflat de aceasta contestatie de la admnistartora ulterior, ... (vezi toată discuția)
30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)