avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Am înțeles ca a apărut în Monitorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Am înțeles ca a apărut în Monitorul oficial ...

Bună seara! Am înțeles ca a apărut în Monitorul oficial legea care permite poprirea pe indemnizația de creștere copil. Dacă indemnizația vine prin Posta Romana se va pune poprire pe ea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 8 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia nr. 232 din 7 aprilie 2021 referitoare la excepția de neconstituționalitate a prevederilor art. 20 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, cu referire la indemnizația lunară pentru creșterea copiilor prevăzută la art. 2 alin. (1) din acest act normativ a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 549 din 27 mai 2021.

Asadar, indemnizația pentru creșterea copiilor poate fi executată silit pentru orice fel de datorie. Prin urmare,se va putea pune poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot face popriri din indemnizatia de ccc? Ana loredana Ana loredana Buna ziua am poprire pe cont sunt in Ccc mi se poate trage din banii din cont? Pe acelasi cont am si alocatia. (vezi toată discuția)
Buna ziua.se poate pune poprire pe indemnizație de creștere ... stelistul7 stelistul7 Buna ziua.Se poate pune poprire pe indemnizație de creștere copil?Tot se vorbește în spațiul virtual despre neconstitutionalitatea art 20 alin 1 din legea ... (vezi toată discuția)
Proprire indemnizație creștere copil mdutza12 mdutza12 Proprie indemnizație creștere copil. Buna ziua , as avea și eu o întrebare, am auzit că de pe 8.04.2021 s-au aprobat în monitorul oficial proptirea ... (vezi toată discuția)