avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , Fratele meu are o problema cu jocurile de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , Fratele meu are o problema cu jocurile de noroc..merge ...

Buna seara ,
Fratele meu are o problema cu jocurile de noroc..merge la medic dar acesta m-a sfătuit sa încerc a reuși preventiv a-i obtine și Interdicție in sălile de jocuri și amanetele la care merge ..ma poate ajuta cineva sa îmi spună cum pot face acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu adus unei firme CretuSorin CretuSorin Buna Ziua, Imi cer scuze poate nu am incadrat mesajul meu acolo unde trebuie. Apelez la dvs. pentru ca sunt foarte disperat si nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Apel la hotarare de respingere a curatelei dragos92 dragos92 Buna seara , va rog sa ma ajutati cu informatii . Ieri am fost la judecatorie ptr a obtine curatela asupra cumnatei mele care este bolnava de schizofrenie ... (vezi toată discuția)
Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ... feliciaionescu feliciaionescu Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet. Imi cere bani in ... (vezi toată discuția)