avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ...

Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet.
Imi cere bani in permanenta. Am ajuns datoare la banca pt a putea recupera obiectele sustrase de la mine si de la locul ei de munca. Va rog indrumati-ma.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:15, 20 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta daca recunoaste ca are o problema si vrea, un psihiatru si un psiholog, o pot aduce unde trebuie, important e sa vrea.
cele sustrase de la locul de munca nu trebuia sa le scoate, daca procedati asa, o sa fure in continuare. Pe unii i-a trezit puscaria.
Casa in care locuiti a cui e ? sunteti unic proprietar ?
Locuinta este a mamei mele in varsta de 86 ani . De cateva zile sta in casa partenerului ei dar m a anuntat ca se intoarce acasa. Psihoterapie refuza. Eu I am facut multe programari la phiholog promitand ca merge. Obiectele de la locul de munca le am returnat personal pt a fi sigura ca ajung unde trebuie.
Nu stiu cui sa ma adresez pt a stopa intrarea cu forta in casa.? Imi repeta esti mama mea trebuie sa ma ajuti!
schimbati yala.
luati imputernicire de la mama dvs si cereti evacuarea ei in instanta.

puteati depune plangere pt furt intre persoane apropiate.

Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Buna seara,
revin cu problema despre care vorbeam in octombrie trecut.
Acum iar a pus la amanet laptop ul si telefonul firmei la care lucreaza. Pe noi ne preseaza sa ii dam bani..Chiar nu stiu ce sa fac...va rog din suflet sa imi dati un sfat.
Va multumesc,
Felicia Ionescu

Alte discuții în legătură

Am o rudă dependentă de etnobotanice care locuiește cu bunicii și le distruge lucrurile. poliția din sat cunoaște problema dar nu ia nicio măsură, unde pot sesiza ca să se miște lucrurile? cosmin19921 cosmin19921 Am o ruda dependenta de droguri [etnobotanice].Acesta locuieste la tara cu bunicii lui, parintii fiind absenti : mama in strainatate si tatal decedat. Desi ... (vezi toată discuția)
Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de zile, acum 11 ani Kovacs Mihaela Andreea Kovacs Mihaela Andreea Buna seara am si o poveste lunga fostul meu concubin si socru meu mia luat fetita de la 40 de zile si ma trimis cu sora lui departe de copil sa lucrez a trecut ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta ... Georgeta 61 Georgeta 61 Buna seara.Am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta de 19 ani.Este un copil rau care ne face probleme mari.Fura, minte ,nu vrea sa munceasca iar la ... (vezi toată discuția)