Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet.
Imi cere bani in permanenta. Am ajuns datoare la banca pt a putea recupera obiectele sustrase de la mine si de la locul ei de munca. Va rog indrumati-ma.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Asta daca recunoaste ca are o problema si vrea, un psihiatru si un psiholog, o pot aduce unde trebuie, important e sa vrea.
cele sustrase de la locul de munca nu trebuia sa le scoate, daca procedati asa, o sa fure in continuare. Pe unii i-a trezit puscaria.
Casa in care locuiti a cui e ? sunteti unic proprietar ?
Locuinta este a mamei mele in varsta de 86 ani . De cateva zile sta in casa partenerului ei dar m a anuntat ca se intoarce acasa. Psihoterapie refuza. Eu I am facut multe programari la phiholog promitand ca merge. Obiectele de la locul de munca le am returnat personal pt a fi sigura ca ajung unde trebuie.
Nu stiu cui sa ma adresez pt a stopa intrarea cu forta in casa.? Imi repeta esti mama mea trebuie sa ma ajuti!
Buna seara,
revin cu problema despre care vorbeam in octombrie trecut.
Acum iar a pus la amanet laptop ul si telefonul firmei la care lucreaza. Pe noi ne preseaza sa ii dam bani..Chiar nu stiu ce sa fac...va rog din suflet sa imi dati un sfat.
Va multumesc,
Felicia Ionescu