avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ...

Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet.
Imi cere bani in permanenta. Am ajuns datoare la banca pt a putea recupera obiectele sustrase de la mine si de la locul ei de munca. Va rog indrumati-ma.
Cel mai recent răspuns: LinaSun , utilizator 16:26, 29 Aprilie 2024
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
doamna, taiati raul de la radacina, alta cale nu e, rupeti pisica in doua.
nu ii scoateti lucrurile de la amanet, ala de la munca or sa ii faca plangere penala si mai departe, vede ea pe unde scoate camasa.
daca o ajutati si acum, o sa fie pana data viitoare.
repet, daca ea nu constientizeza ca are o problema, nu va cauta vindecare..
fata unei prietene, dupa ce a terminat cu furatul de prin acasa a tot ce putea fura, a luat-o cu furatul de prin magazine. a tot insistat pana a ajuns la inchisoare, a fost greu, dar s-a trezit dupa asta si acuma e bine mersi pe picioarele ei, dupa ce a pierdut atatia ani inecata in droguri.
nu zic ca ii doresc sa ajunga la puscarie, doamne fereste, dar nu e o solutie sa o ajutati, adica dandu-i bani si scotand-o din diferite situatii, nu o ajutati.
santajati-o sa merga la terapeut.
unde mai locuieste ?
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Buna seara, fiica mea locuieste in casa partenerului ei. Si el se drogheaza si joaca la jocuri de noroc. Ma gandesc sa merg la politie sa cer restrictionare pt a nu mai avea acces la mine. Vine in fata blocului si pt ca nu ii dau voie sa intre incepe sa planga si sa tipe. Sunt disperata
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
feliciaionescu, utilizator
Va inteleg disperarea, dar nu exista alta cale. Daca vrea sa ceara ajutor, in sensul de a o ajuta sa scape de dependenta e una si de ajutor sa o scapati din belele, alta. Deci, de ce zice ca vrea sa intre ?
puteti cere ordin de restrictie doar daca va e teama de ea ca v-ar putea agresa, sau daca au fost astfel de episoade.
Dacă totuși aveți nevoie de ajutor complet cu dependența, atunci cel mai bine este să solicitați imediat ajutor de la Centrul de reabilitare din Moldova. Numai acolo ei știu cum să ajute, cum să vindece această boală teribilă. Condițiile din clinică sunt foarte bune și toată lumea poate fi ajutată să facă față acestei oroare. Și cel mai important, există o atitudine bună față de fiecare pacient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)
Institutii financiare nebancare (amanet) - obiect furat razvanUTI razvanUTI [b]Buna ziua, [/b] Am o nelamurire in cazul unei probleme referitoare la \"instituiile financiare nebancare (case de amanet) si reactia acestora fata de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ... nici nu stiu cum să încep. trec printr-o situație ... Cri3u Cri3u Bună ziua ... nici nu stiu cum să încep. Trec printr-o situație greu de inteles pentru o familie normală care nu a avut niciodată probleme de acest gen ( ... (vezi toată discuția)