avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ...

Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet.
Imi cere bani in permanenta. Am ajuns datoare la banca pt a putea recupera obiectele sustrase de la mine si de la locul ei de munca. Va rog indrumati-ma.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:15, 20 Iunie 2021
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
doamna, taiati raul de la radacina, alta cale nu e, rupeti pisica in doua.
nu ii scoateti lucrurile de la amanet, ala de la munca or sa ii faca plangere penala si mai departe, vede ea pe unde scoate camasa.
daca o ajutati si acum, o sa fie pana data viitoare.
repet, daca ea nu constientizeza ca are o problema, nu va cauta vindecare..
fata unei prietene, dupa ce a terminat cu furatul de prin acasa a tot ce putea fura, a luat-o cu furatul de prin magazine. a tot insistat pana a ajuns la inchisoare, a fost greu, dar s-a trezit dupa asta si acuma e bine mersi pe picioarele ei, dupa ce a pierdut atatia ani inecata in droguri.
nu zic ca ii doresc sa ajunga la puscarie, doamne fereste, dar nu e o solutie sa o ajutati, adica dandu-i bani si scotand-o din diferite situatii, nu o ajutati.
santajati-o sa merga la terapeut.
unde mai locuieste ?
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Buna seara, fiica mea locuieste in casa partenerului ei. Si el se drogheaza si joaca la jocuri de noroc. Ma gandesc sa merg la politie sa cer restrictionare pt a nu mai avea acces la mine. Vine in fata blocului si pt ca nu ii dau voie sa intre incepe sa planga si sa tipe. Sunt disperata
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
feliciaionescu, utilizator
Va inteleg disperarea, dar nu exista alta cale. Daca vrea sa ceara ajutor, in sensul de a o ajuta sa scape de dependenta e una si de ajutor sa o scapati din belele, alta. Deci, de ce zice ca vrea sa intre ?
puteti cere ordin de restrictie doar daca va e teama de ea ca v-ar putea agresa, sau daca au fost astfel de episoade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o rudă dependentă de etnobotanice care locuiește cu bunicii și le distruge lucrurile. poliția din sat cunoaște problema dar nu ia nicio măsură, unde pot sesiza ca să se miște lucrurile? cosmin19921 cosmin19921 Am o ruda dependenta de droguri [etnobotanice].Acesta locuieste la tara cu bunicii lui, parintii fiind absenti : mama in strainatate si tatal decedat. Desi ... (vezi toată discuția)
Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de zile, acum 11 ani Kovacs Mihaela Andreea Kovacs Mihaela Andreea Buna seara am si o poveste lunga fostul meu concubin si socru meu mia luat fetita de la 40 de zile si ma trimis cu sora lui departe de copil sa lucrez a trecut ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta ... Georgeta 61 Georgeta 61 Buna seara.Am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta de 19 ani.Este un copil rau care ne face probleme mari.Fura, minte ,nu vrea sa munceasca iar la ... (vezi toată discuția)