avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Fostul meu prieten mi-a furat aseară ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Fostul meu prieten mi-a furat aseară lanțul de ...

Bună ziua! Fostul meu prieten mi-a furat aseară lanțul de aur de la gât în timp ce dormeam.
El fiind dependent de jocuri de noroc, mă gândesc că l-a amanetat sau l-a vândut.
Dacă merg la poliție, am vreo șansă să îl recuperez?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:21, 30 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa.mergeti la.polotie sa depuneti plangere, asta înainte sau după ce rupeți relația cu individul.
O sa aflați unde e și se poate recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva - bun furat si amanetat ralucarrie ralucarrie Acum o luna o \\\\"prietena\\\\" mi-a furat lantul de aur,si s-a folosit de faptul ca eram intr-un stres continuu,facandu-ma sa cred ca l-am pierdut,ca sunt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? Soules Soules Am dat un lant de aur unui individ(presupus prieten a unui prieten) el spunand ca are o combinatie la un amanet si in 2 zile il inapoiaza acum cand incerc sa ... (vezi toată discuția)
Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ... feliciaionescu feliciaionescu Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet. Imi cere bani in ... (vezi toată discuția)