avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva - bun ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva - bun furat si amanetat

Acum o luna o "prietena" mi-a furat lantul de aur,si s-a folosit de faptul ca eram intr-un stres continuu,facandu-ma sa cred ca l-am pierdut,ca sunt atat de aiurita incat pierd bani,bijuteri,haine,practic orice.
De curand am gasit printre lucrurile ei un contract de la amanet cu lantul meu pe numele ei,a trecut deja o luna...ce pot sa fac?
Ma pot duce la politie sa depun plangere,dar e problema ca nu am acte/chitanta sa dovedesc ca lantul e al meu....am doar poze,poze mai vechi de cand nu o cunosteam.
Poate fi de ajuns?
Va multumesc in avans pentru ajutor
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2014
ralucarrie, utilizator
Poate fi de ajuns, poate aveti si martori. Mergeti si depuneti plangere pt furt.
Ati luat contractul?
da :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace de a proba ca bunurile furate din casa (bijuterii) imi apartin ;nu s-au mai recuperat iar la casele de amanet descrierea este sumara maiincolo maiincolo Cum pot proba ca mi s-au furat unele bunuri (bijuterii) daca hotul nu a dus decat o parte din bijuterii la casele de amanet iar politia nu a facut perchezitie ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune la casa de amanet anonim85 anonim85 Buna ziua! Lucrez la o casa de amanet si am probleme cu un client care a adus un lant, doar pe deasupra aur iar in interior cu pilitura. Contractul e facut ... (vezi toată discuția)