Bună seara.
Am următoarea situație. In decembrie 2019, am fost prins cu viteza, undeva in Vaslui. Restricția era de 50km/h, iar eu am avut 115. Am rămas fără permis, cu toate că am venit de pe un drum secundar, iar când am intrat pe drumul principal, nu aveam indicatorul cu restricția. Indicatorul de restricție, era la 1,7km in urma mea. Am depus contestație și am așteptat procesul. In martie 2020, a fost declarată starea de urgență și procesul a fost suspendat. In aceasta perioada de urgență, chiar în prima săptămână, am rămas încă odată fără permis. Restircit de 50, iar eu aveam 103, la ieșire din localitate. Bun, contestație și ... Am așteptat sa primesc decizia. Deciziile au venit cam așa. Pe tru Iași, pe 9 februarie 2021, definitiva, pe 9 mărite, Vaslui, la fel, definitiva. Acum, pe 10 martie am predat documentul la proprietarul de drept:). In ambele situații, suspendarea a fost/ este destul de dureroasa, 90 zile. Mâine ar trebui sa îmi ridic permisul de la Iași.
Întrebarea este așa, dacă am depus permisul pe 10 martie la Iași, acum, trebuie sa îl mai predau și la Vaslui? Încă 90 zile? Sau hotărârile definitive ce sunt in ambele dosare, suprapuse de altfel, se consideră că fiind doar una singura?
Mulțumesc anticipat!