avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Unde pot face o sesizare impotriva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Unde pot face o sesizare impotriva vecinului care ...

Buna ziua. Unde pot face o sesizare impotriva vecinului care isi lasa catelul sa-si faca nevoile la intrarea in scara? Am atentionat deja fiecare membru al familiei sa aibe grija de animal si sa nu-l mai lase sa faca acolo si asta in momentele in care s-a nimerit sa fiu de fata cand facea, deci nu "din auzite", am vazut de mai multe ori, plus ca peretii de la intrare sunt patati de pipi in mai multe locuri. Vecinii in cauza doar incep sa urle cand ii atentionez si discutia devine imposibil de dus la capat. Nu mai vreau nici cearta, dar nici pipi de caine, asa ca mi-ar fi de mare ajutor daca m-ati indruma ... poate o amenda i-ar face pe proprietari sa acorde mai mult respect vecinilor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 9 Iunie 2021
Puteti sesiza Politia Locala, Garda de Mediu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)
Vecină cu multe pisici la bloc nick5roo nick5roo Bună ziua. După cum spune și titlu, am o vecină la bloc care are peste 15 pisici și doi câini. Îi hrănește în fața scării cu hrană pentru pisici ... (vezi toată discuția)
Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)