avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca - durata muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca - durata muncii

Buna ziua

In contractul de munca, la sectiunea durata muncii, la "repartizarea programului de lucru se face dupa cum urmeaza ...... (ore zi/ore noapte)" se trece intervalul orar in care persoana lucreaza sau cate ore ziua si cate noaptea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:51, 6 Ianuarie 2010
La ITM Buc nu mi s-a cerut decat numarul de ore/zi ,iar la ITM Ilfov mi s-a cerut atat numarul de ore/zi cat intervalul orar.
La firmele unde se lucreaza in schimburi/ture zi-noapte se trece 8 (ore zi/ore noapte) si angajatorul are obligatia prevazuta la art.122 (3) "Angajatorul care, în mod frecvent, utilizează munca de noapte este obligat să informeze despre aceasta inspectoratul teritorial de muncă".
Pentru celelalte cazuri se taie "noapte".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de noapte nedeclarate mapo1970 mapo1970 buna ziua, lucrez la o firma in ture de zi si de noapte de 8 ani de zile si am constatat cu stupoare ca angajatorul din anul 2001 pana in anul 2005 nu a ... (vezi toată discuția)
Agent paza angajat la 2 firme lilly11a lilly11a Buna, m-am intalnit cu o mica problema. Eu lucrez pentru 2 firme la biroul personal, la ambele firme am angajati agenti de paza, pe unul dintre ei vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Declarare ore de noapte itm aijin aijin Buna ziua. Codul muncii prevede ca: (3) Angajatorul care, în mod frecvent, utilizează munca de noapte este obligat să informeze despre aceasta inspectoratul ... (vezi toată discuția)