avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent paza angajat la 2 firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent paza angajat la 2 firme

Buna, m-am intalnit cu o mica problema. Eu lucrez pentru 2 firme la biroul personal, la ambele firme am angajati agenti de paza, pe unul dintre ei vreau sa il numesc sef de paza peste toti, insa pentru asta trebuie sa ii fac contract de munca si pe a doua firma. Ei aici vine intrebarea mea. Daca pe o firma e angajat cu norma intreaga si lucreaza in doua schimburi, 12 ore tura de zi cu 24 ore libere si 12 ore tura de noapte cu 48 ore libere, eu cum ii repartizez orele de lucru in calitate de sef paza pe firma a doua? Daca scriu norma de 2 ore ce interval orar trebuie sa trec in contractul de munca?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 11:04, 12 Noiembrie 2009
Pentru cea de-a doua firma poate fi trecut cate 2 ore pe zi , 5 zile pe saptamana .
Dar la ITM mi se cere sa scriu in CIM intrevalul orar in care domnul este angajat la firma a doua asta ma nedumireste pe mine. Habar n-am ce sa scriu
Pentru cea de-a doua firma ii facem CIM cu timp partial 1 ora/zi in intervalul 12-13.00,atunci cand pp ca are pauza de masa la prima firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)
Zile libere oferite pentru ture de 11.5 ore AF283 AF283 Buna ziua, Locul meu de munca presupune monitorizare 24/7 si treaba se face pe ture de 11.5 ore. Fiind de 11.5 ore, nu de 12, compania ne poate cere sa ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa papic papic Buna ziua, durata si timpul pauzei de masa trebe sa fie comunicat angajatului? Un angajat lucreaza 12 ore/noapte , dar este pontat doar 11 ore , 1 ora ... (vezi toată discuția)