avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Țeapă laptop
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Țeapă laptop

Am avut un laptop de vânzare. La un moment dat am găsit pe cineva interesat prin intermediul unui "prieten".
Am mers după laptop l-am dus la acel cineva, și am primit suma de 1000 de lei din totalul de 1400 la care eram înțeleși. Eu nu m-am văzut cu persoana la cine a ajuns laptopul deși știu cine este. Acest prieten al meu a zis ca restul de 400 mi-i va da ziua următoare, și tot asa a rămas de atunci, weekendul asta se împlinesc 2 săptămâni. Acuma are un comportament evaziv și refuza sa îmi răspundă la întrebare, și ma tot amână cu diverse motive, ba ca au fost muncitori ba ca nush ce... Și ca nu are bani. Întrebarea mea este : pot face ceva dpdv legal sa recuperez banii? De ex se aplica abuzul de încredere aici? Țin sa menționez ca nu au fost alți martori și nici camere de luat vederi nu știu dacă sunt în zona... Da, a fost o decizie stupidă sa am încredere, dar știți cum e, te gândești ca mai bine mergi pe mana unei cunoștințe decât sa îți iei ceva teapa pe net... Dar tot nu am scăpat... Oricum asta o fost o palma de la realitate și nu o sa mai am încredere în nimeni. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Inselaciune si abuz de incredere sadic100 sadic100 buna seara.am o problema la care nu am reusit sa gasesc un raspuns viabil: am primit cadou de la vara mea un laptop in ianuarie 2010.in iunie 2010 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Laptop stricat de catre cei din service, ce pot face? Costi_0 Costi_0 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu reparatia unui laptop. CONTEXT: Am fost cu acesta la un service autorizat pentru a il repara (Salut IT), l-am ... (vezi toată discuția)
Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia elenutsa elenutsa Ma numesc Lele si am 15 ani:\">..am o mica \"problema\".. am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:\">..de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)