avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu 1 luna inainte de termenul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu 1 luna inainte de termenul de prescriptie

Executare silita cu 1 luna inainte de termenul de prescriptie

Salut, ce s-ar intampla in cazul in care un creditor merge la un executor pt inceperea procedurii de executare silita inainte cu 1 luna de termenul de prescriptie? Mai trebuie asteptat inca 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:17, 9 Iunie 2021
Formularea cererii de executare silită este de natură să întrerupă termenul de prescripție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare stiuculita stiuculita Buna seara. Am si eu o nedumerire. Am pierdut un proces in anul 2010 luna ianuarie si prin sentinta trebuie sa platesc anumite sume si penalitati pentru ... (vezi toată discuția)
Prescrierea executarii silite mihail2012 mihail2012 Speta: In cazul unui credit de nevoi personale neachitat, s-a pronuntat hotarare de executare silita, respectiv s-a si inceput executarea prin poprirea a 33% ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare ii alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Revin cu acest topic (discutia initiala a fost sub numele Situatie termen prescriptie datorii bancare) intrucat as vrea sa stiu daca au intervenit ... (vezi toată discuția)