avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul pensie salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul pensie salariu

Buna seara, lucrez intr-un centru de vaccinare si sunt pensionat la limita de varsta din mediul privat, o sa mai pot continua activitatea dupa ce se va aproba noua lege? Am contract de prestari servicii incheiat cu primaria, valabil pana la 31 decembrie a.c.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
SALVIA, utilizator
Cel mai recent răspuns: SALVIA , utilizator 09:45, 10 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti contract individual de munca, atunci puteti lucra in continuare.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe si impozite se aplica la aceste contracte? Eusuntpepe Eusuntpepe Buna ziua, am incheiat un contract de prestari servicii cu primaria. Activitatea mea se desfasoara intr un centru de vaccinare. Contractul de prestari ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)
Lucrez in sistemul privat. daca imi depun dosarul de pensionare ... carro carro Lucrez in sistemul privat. Daca imi depun dosarul de pensionare pt limita de varsta trebuie sa anunt angajatorul? la depunerea dosarului sau cand vine decizia ... (vezi toată discuția)