avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept proprietate.Proces Verbal, cedare o parte a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept proprietate.Proces Verbal, cedare o parte a unui imobil. Buna ziua. As dori ...

Proces Verbal, cedare o parte a unui imobil.
Buna ziua.
As dori sa stiu daca , un proces verbal olograf de cedare a unei parti a unui imobil, dupa vechiul cod civil, in care vanzatorul nu il recunoaste, mai poate fi atacat in instanta, daca au trecut mai mult de 15 ani.
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca fond pronuntata 2012,redactata 2013 ina sza ina sza Buna ziua, Intr-un proces civil hot.jud.data la fond in noiembrie 2012 si redactata in aprilie 2o13, cu urmatoarea faza a procesului la apel, dupa apel mai ... (vezi toată discuția)
Cladire cu teren cumparate prin licitatie stefimit stefimit Buna ziua . Am o problema si nu stiu cum sa-i dau de cap. In anul 2002 am cumparat un teren si o cladire, de la un AGROMEC , prin licitatie publica, prin ... (vezi toată discuția)
Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)