avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la Uzina ...

In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la Uzina de Tevi Republica, la doua sectii.
Ultima dintre ele, sectia Grivita, a devenit incepind din 1991 Grivita S.A. Am nevoie de o adeverinta din care
sa rezulte grupa de munca si sporurile de noapte si de vechime aferente perioade 1984-1990.
Intreprinderea Grivita S.A. nu mai are activitate in ultimii ani, iar la adresa la care figureaza nu a putut fi
gasita. Pe cale de consecinta nu am acces la arhiva, mai precis nu stiu ce s-a intamplat cu ea.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a intra in posesia adeverintei respective.
Cu stima,
Marius Teodorescu
Cel mai recent răspuns: nichitass , utilizator 22:50, 9 Iulie 2021
Vedeti aici: [ link extern ] /
GRIRO (fosta Grivita Rosie) nu are nicio legatura cu Grivita S.A.

GRIVITA S.A.
Str. ROTASULUI nr. 14
BUCURESTI, sect 1
Bună ziua, până la urmă ce răspuns a primit d-l Marius Teodorescu de la specialiști ?
GRIVITA SA -este in functiune , potrivit ONRC
Bucureşti Sectorul 1, Str. ROTASULUI, Nr. 14

Bună ziua, unde funcționează, dacă la adresa respectivă este o plantație de blocuri ?

Alte discuții în legătură

Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)