avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat in 1983 la uzina Grivita Rosie sectia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat in 1983 la uzina Grivita Rosie sectia turnatorie i ...

Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa .mina uricani .. trustul de constructie bacau 1985_1986. Vreau sa imi scot adeverintele pt pensie ..cum trebiie sa procedez va multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Floreaeug, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 28 Octombrie 2024
Grivita Rosie
Incercati aici
[ link extern ] /

Întreprinderea Mecanică de Material Rulant
[ link extern ] /

Mina Uricani , Aninoasa - intrebati aici
[ link extern ] /

În anul 1973 – Trustul de Construcţii Bacău a devenit Trustul Antrepriză Generală Construcţii Montaj Bacău.

In anul 1991 prin reorganizarea fostului Trust de Antrepriză Generală Construcţii Montaj Bacău a fost înfiintata SC CONEXTRUST SA, achizitionata in 2008 de catre SC RUSTRANS SRL .

Prin urmare, contacti ultima societate sa va spuna unde se afla arhiva pe care o cautati.

Conextrust S.A.
Adresa sediu social: Str. Salciilor, Nr. 1, Sat Blagesti, Com. Blagesti, Jud. Bacau
Punct de lucru: Str. Al. Tolstoi, Nr. 14, Bacau, Jud. Bacau
Telefon:0234/576702 ; 0732760740
Fax:0234/515831
Email: office@conextrust.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivă Ciprian1882 Ciprian1882 Arhiva trustului de construcții Bacău din str oituz nr 10 în perioada 1978-1979? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la uzina ... marius teodorescu marius teodorescu In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la Uzina de Tevi Republica, la doua sectii. Ultima dintre ele, sectia Grivita, a devenit incepind din ... (vezi toată discuția)