avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ARHIVELE FIRMELOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ARHIVELE FIRMELOR

Buna seara.
Stie cineva unde se afla arhiva firmei SC SELTECO SA Onesti, infiintata in martie 1998 , desfiintata in 2004.?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 12 Ianuarie 2025
Încercați la :
Direcţia Judeţeană Bacau a Arhivelor Naţionale
Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. 5, Bacău, cod 600010, jud. Bacău
Telefon: 0234/511686
Fax: 0234/511686
E-mail: bacau@arhivelenationale.ro

Arhiva A.M.I.C.I. Sa Bacău
Este putin complicat ..intrucat dupa reorganizarea fostului TRUST DE ANTREPRIZA GENERALA CONSTRUCTII MONTAJ BACAU societatea a fost achizitionata de catre RUSTRANS SRL .

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)
Consultanta bacau, t.c.ind. onesti kindler kindler As dori sa obtin doua adeverinte pentru grupa a doua de munca, pentru prioada in care am lucrat (4 ani) la T. C. Ind. Onesti (Gh. Gh. Dej). Daca exista un ... (vezi toată discuția)