avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament inchiriat de mai mult de 5 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament inchiriat de mai mult de 5 ani fara contract de inchiriere

Buna ziua!

Va scriu intrucat doresc sa vand apartamentul pe care il am in prezent. Apartamentul este inchiriat fara nu exista contract de inchiriere. Persoanele care locuiesc acolo stau deja de mai mult de 5 ani.

Cum ma sfatuiti sa le notific in vederea faptului ca vreau sa vand apartamentul? Si la ce situatii as putea sa ma astept..

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
adia81, utilizator
Cel mai recent răspuns: wildfang123 , utilizator 13:27, 10 Iunie 2021
Chiriasii au un drept de preemptiune care trebuie respectat. Ii puteti notifica in orice mod doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de preemtiune cf. art. 1828 din codul civil? nicusorilinca nicusorilinca Daca in prezent, titularul unui contract de inchiriere, al unui apartament de serviciu, ar dori sa cumpere acest imobil, poate beneficia de un drept de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare SAUNDU SAUNDU Buna ziua domnilor,vreau sa expun o situatie in care sint direct implicat si nu stiu cum trebuie actionat legal. Am inchiriat un ap.ptr.mine si familie ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi, contract de inchiriere expirat Nyykk Nyykk Buna ziua, Am inchiriat cu contract la Finante un apartament pe care il detin, si care a expirat de cateva luni bune. Nu am prelungit contractul pentru ca ... (vezi toată discuția)