avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Pentru calculul indemnizatiei de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se ...

Buna ziua. Pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul numai lunile in care ai avut venit? De exemplu, eu am lucrat 7 ani neintrerupt, la 1 iulie imi dau demisia si ma voi reangaja din 1 octombrie, urmând sa nasc la începutul anului viitor. Se vor lua in calcul pentru indemnizatie ultimele 12 luni calendaristice sau ultimele 12 luni in care am avut venit? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 10 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se iau in calcul veniturile realizate in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani.
Se iau in considerare in ordine inversa, incepand de la luna nasterii, ultimele 12 luni in care ati avut venituri.
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil (cim+ certificat fiscal-profesie liberala) mariap10 mariap10 Buna ziua. Sunt fizioterapeut. In luna iulie 2020 mi-am scos de la ANAF un certificat de inregistrare fiscala (nu e nici II, nici PFA, deoarece mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)