avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil (CIM+ Certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil (CIM+ Certificat fiscal-profesie liberala)

Buna ziua.
Sunt fizioterapeut. In luna iulie 2020 mi-am scos de la ANAF un certificat de inregistrare fiscala (nu e nici II, nici PFA, deoarece mi s-a spus ca pentru profesii liberale e suficient acest certificat). Lucrez la un cabinet cu norma intreaga in baza unui CIM din octombrie 2019. Dar si pe cont propriu in baza acestui certificat inregistrand venituri incepand cu luna septembrie 2020. Tot in luna septembrie am aflat ca sunt insarcinata, urmand sa nasc in mai 2021. Intrebarea mea este: cum se va calcula indemnizatia? Se va lua in calcul atat venitul sub forma de salariu de la cabinet cat si veniturile nete din activitatea de fizioterapeut pe care o prestez in baza acestui certificat?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
mariap10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 9 Octombrie 2020
Trebuie sa justificați venituri neîntrerupte pe ultimele 12 luni înainte de nașterea copilului.
Buna ziua!
Venituri in ultimele 12 luni (si mai mult) sunt justificate. Sunt angajata deja de 12 luni, iar in momentul nasterii voi avea deja peste 18 luni ca angajata si primesc salariu lunar. Intrebarea mea era daca la calculul indemnizatiei se va lua in considerare atat salariul cat si veniturile nete provenite din exercitarea profesiei liberale pe care o prestez in baza acestui certificat fiscal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opiniamea, vi se va lua in calcul atat venitul sub forma de salariu de la cabinet cat si veniturile nete din activitatea de fizioterapeut pe care o prestati in baza acelui certificat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se ... alle.militaru alle.militaru Buna ziua. Pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul numai lunile in care ai avut venit? De exemplu, eu am lucrat 7 ani neintrerupt, la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia mea este in felul urmator: locuiesc in uk ... Andreeagz14 Andreeagz14 Buna ziua, Situatia mea este in felul urmator: locuiesc in UK de 5 ani de zile si sunt insarcinata in 4 luni cu termen in decembrie. Am hotarat ca in ultimele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - declaratie 201 ContSters396415 ContSters396415 Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala cu norma partiala.Pe langa acest job,am obtinut in ultimii 2 ani venituri din activitati independente ... (vezi toată discuția)